Kontakt os

X

Bestil service

Bestil service
Sender

Om SST-Partner

SST-Partners mål er at blive det indlysende og foretrukne valg som totalleverandør indenfor rengøring, facility management og entreprise. Dette bestræber vi os på gennem høj kvalitet, effektivitet og fleksibilitet suppleret med den bedste kundeservice udført af dygtige erfarne medarbejdere.

En enkelt og effektiv organisation

SST-Partner er en flad, enkel og effektiv organisation, hvor kunden er i centrum. Vi lægger vægt på vores kunders behov, den personlige kontakt og gode kommunikation. Dette sikrer vores kunder en ensartet kvalitet samt leverancesikkerhed, hvor vi stort set omgående kan reagere ved eventuelle forandringer eller nye tiltag. Det er derfor ikke et tilfælde, at vores kunder bliver hos os, når de først har prøvet os.

100 % TILLID HANDLER OM 100 % PÅLIDELIGHED

Vi lover, at vi vil være der for dig, når det virkelig gælder. Sammen sigter vi mod den højeste pålidelighedsvurdering for din virksomhed. Sammen definerer vi detaljerede mål og kriterierne for den kvalitet og effektivitet, der er afgørende for dig.

100 % TILLID HANDLER OM 100 % GENNEMSKUELIGHED

Vi lover at fastlægge klare og konkrete servicestandarder og blive ved med at forbedre dem. Derefter inviterer vi dig til at bedømme os baseret på disse kriterier. Efterfølgende bruger vi din feedback til at forbedre vores service. Din og dine kollegers bedømmelse vil sætte os i stand til at opdatere standarden for dit område og fortsat højne den.

100 % TILLID HANDLER OM 100 % PROAKTIVITET

Vi lover at hjælpe dig med at være på forkant. Vi sørger for, at du er opdateret i forhold til nye muligheder. Vi fortæller dig om mulighederne for at optimere jeres løsning med mulige nye tiltag. Vi rådgiver dig vedrørende nye tiltag. Vi hjælper dig med at vælge fremtidssikrede løsninger.

100 % TILLID HANDLER OM 100 % RELEVANS

Vi lover at tilbyde dig den løsning, der passer bedst til netop dine behov. Vi fortæller dig om sammenlignelige projekter indenfor dit område. Vi sikrer os, at vi forstår dine specifikke behov. For os er det ikke størrelsen, det kommer an på. Det, der gør forskellen, er at implementere den løsning, der bedst passer til din virksomhed, hvad enten den er lille, mellem eller stor. Vi vælger løsninger, der er fleksible nok til at flytte med, når din virksomhed flytter. Løsninger der holder trit og virker problemfrit, også når virksomheden udvider.

100 % TILLID HANDLER OM 100 % TROVÆRDIGHED

Vi lover at påtage os ansvaret fra start til slut. Vi påtager os det fulde ansvar for den service, vi tilbyder dig, på fem kritiske punkter:

  • Kundehåndtering: hurtig adgang til din kontaktperson, problemfri opfølgning.
  • Udførelse: til tiden, indenfor budgettet, konsistent.
  • Service: hurtig og effektiv udrykning, der løser problemerne i første forsøg.
  • Overvågning og kvalitetskontrol: omgående, præcis og informativ.
  • Fakturering: præcise og detaljerede tilbud og fakturaer.

Disse fem punkter vil være vores fokus for konstant forbedring. Vi tror på, at det er vejen frem, når det gælder om at vinde din tillid 100 %.

Del siden

X

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Sender