Kontakt os

X

Bestil service

Bestil service
Sender

Afslibning og behandling af gulve

Gulvet i et rum har stor betydning for rummets funktionalitet og fremtoning, og derfor er det særlig vigtigt, at det fremstår pænt og er korrekt behandlet. SST-Partner tilbyder afslibning af gulve, lakering og polering, samt oliering af gulve. Det afhænger af, hvad gulvet har behov for og hvor slidt der er. Er behovet en let slibning og efterbehandling – er det også en opgave, vi udfører.

Sluterengøring efter håndværkere

Efter en renovering eller i forbindelse med nybyggeri er der naturligvis altid meget beskidt. Vi hjælper gerne med grundig rengøring efter håndværkere.

Ved flytning

SST-Partner tilbyder effektive rengøringsløsninger ved flytning. Skal du flytte, så overlad rengøringen til os, så kan du koncentrere dig om at flytte  uden stress.

Vi medbringer alt professionelt rengøringsudstyr samt rengøringsmidler.

-Vi kan rykke ud og starte med meget kort varsel.

Fjernelse af graffiti

Hvert år bruges der millioner af kroner på afrensning af graffiti.

Har du været så uheldig at blive udsat for graffitihærværk, kan SST-Partner løse selv de mest besværlige opgaver.

Der findes flere forskellige måder at fjerne graffiti på,derfor afhænger den rette fremgangsmåde både af, hvilke type graffiti der er tale om, samt hvilket underlag det sidder på.

Rensning af tæpper

Tæpper skaber rum, men desværre samler de støv og snavs. Over tid bliver det et problem for både indeklimaet, og for hvordan virksomheden eller dit hjem fremstår og præsenterer sig. Vi kan hjælpe med at give tæpperne et nyt liv med en renseteknik, der går i dybden og som kan fjerne selv meget vanskelige pletter. Hos SST-Partner lægger vi vægt på at skåne miljøet. Derfor renser vi med et lavt forbrug af kemi og vand.

Akut!

Står du med et akut behov for erhvervsrengøring? Står du i flytterod? Eller har din andels-, ejer- eller boligforening behov for en permanent aftale om ejendomsservice. Vi har kompetencen til at levere en professionel løsning indenfor erhvervsrengøring og privatrengøring uanset opgavens omfang og art. Det skyldes ikke mindst koordineringen samt en konstant fokus på at udvikle nye og mere effektive metoder til at sikre den rette rengøring.

Del siden

X

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Sender